Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια εταιρεία που μπορεί να οδηγήσει ανθρώπους να ανακαλύψουν, να δουν και να φωτογραφήσουν εικόνες από τα θαύματα της άγριας φύσης, από τα πλάσματα με τα οποία συγκατοικούμε στον πλανήτη μας, από μοναδικά τοπία αλλά και από εικόνες που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, καθώς και τα ήθη & τα έθιμα διαφορετικών λαών και τόπων.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες φωτογράφους και οδηγούς πεδίου, παθιασμένους με τα ταξίδια, την φύση και την φωτογράφησή της. Σκοπός της ομάδας είναι να καθοδηγήσει άλλους φωτογράφους, εξερευνητές και φυσιολάτρες σε πολλούς διαφορετικούς και ξεχωριστούς προορισμούς, για να συναντήσουν, να ζήσουν και να απαθανατίσουν εικόνες και στιγμές, προσφέροντας τους την γνώση τους, την εμπειρία τους και την αγάπη τους για το ταξίδι, την φύση και την φωτογραφία· πάντα με σεβασμό και ήθος  προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους.

Όλοι μας λατρεύουμε να μοιραζόμαστε το πάθος μας για το ταξίδι, την αναζήτηση, την περιπέτεια και την φωτογραφία, και απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφους φύσης, σε παρατηρητές και λάτρεις των ταξιδιών. Μπορούμε να εγγυηθούμε αξέχαστα ταξίδια και να διασφαλίσουμε πως θα γεμίσετε τις κάρτες μνήμης, τα μάτια και τις μνήμες σας με μοναδικές εικόνες από κάθε μας εξόρμηση.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας οδηγήσει στο όνειρό σας. Που είναι και δικό μας!