ΦΥΣΗ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Η Γαλλία μπορεί να φημίζεται για τα αρώματά της, την κουζίνα της, τα κρασιά της, τα κρουασάν της ή τον πύργο του Άιφελ αλλά σίγουρα είναι μια χώρα πολύ γοητευτική για την ύπαιθρό της.

Η πολύ μεγάλη έκταση της ,με διαφορετικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά και κλιματικές ζώνες, διαθέτει μεγάλη βιοποικιλότητα παρά την πίεση που ασκείται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Το φθινόπωρο και την άνοιξη, η χώρα είναι ένα σημαντικό μεταναστευτικό μονοπάτι για πολλά είδη πουλιών.  Από τα βόρεια και τα βορειοανατολικά, περνούν μέσω της Ισπανίας στην Αφρική. Η χώρα είναι επίσης και ένας χειμερινός προορισμός για πολλά πουλιά, ειδικά στις μεγάλες εσωτερικές λίμνες και τις παράκτιες εκβολές και έλη.

Συνολικά, η Γαλλία διαθέτει ακόμα πλούσια άγρια φύση και είναι μέσα στους βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς για τους φυσιολάτρες.

Καλύτερη σεζόν:All Year Round
Δημοφιλής τοποθεσία: Paris, French Riviera

ALLEZ!

    ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΗΣ CAMARGUE

    4 ημέρες

    14 – 17 Ιουνίου 2021     Διάσημο για τα άγρια, λευκά άλογα που κυκλοφορούν ελεύθερα, τους μαύρους ταύρους και τους καουμπόηδες του, το Καμάργκ είναι μια περιοχή της Προβηγκίας, στο δέλτα του Ροδανού ποταμού νότια της πόλης Αρλ. Οι…

    0
    Based on 0 Review