Ποιοί είμαστε

Πριν πολλά χρόνια ξεκίνησα το αγαπημένο μου χόμπι. Την παρατήρηση και φωτογράφιση φύσης και ειδικότερα πουλιών. Που με ακολουθεί ή πιο σωστά το ακολουθώ και σήμερα, χωρίς ούτε μία στιγμή να με έχει κουράσει ή να έχω σκεφτεί να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο.

Πριν χρόνια επίσης, ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με την φωτογραφία φύσης και το guiding σαν οδηγός πεδίου στην Ελλάδα, οδηγώντας ανθρώπους με την ίδια αγάπη, στο πεδίο για να βρούμε και να φωτογραφήσουμε τα αγαπημένα μας θέματα. Κάτι που ανέπτυξα και εκτός ελληνικού χώρου, σε τόπους που είτε είχα πάει, είτε δεν είχα επισκεφτεί ποτέ, με τον ίδιο σκοπό και στόχο. Να βρω κι εκεί τα πλάσματα που οι άνθρωποι που συνόδευα επιθυμούσαν να συναντήσουν. Με όλα αυτά έχω ξεπεράσει κατά πολύ τα 30 χρόνια πεδίου. Και να μην θέλει κάποιος, σε 30 χρόνια γίνεται έμπειρος.

Το 2015 μου ήρθε στο μυαλό μια υπέροχη σκέψη. Να δημιουργήσω μια εταιρεία που να ασχολείται μόνο με αυτό. Που να μπορεί να μετατρέψει τα όνειρα κάποιων ανθρώπων σε πραγματικότητα. Και να τους συνοδεύει σε μοναδικά σημεία του πλανήτη. Να ξεκινάνε με χαμόγελο και να γυρίζουν με μεγαλύτερο. Να επιστρέφουν με πολλές, ξεχωριστές εικόνες στο μυαλό τους και με χιλιάδες αποτυπωμένες στις κάρτες μνήμης τους!

Για να γίνουν όλα αυτά βέβαια ήταν απαραίτητοι οι κατάλληλοι συνεργάτες. Που όμως εμφανίστηκαν γιατί όλοι είχαμε κοινά όνειρα και προσανατολισμό.

Σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα, με την εμπειρία μας, με την γνώση μας, με τον σεβασμό στον πλανήτη μας, τα πλάσματά του και τους ανθρώπους.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των πραγματικών ταξιδιών!

Καλώς ήρθατε στην Wildlife Explorers!

 

Με εκτίμηση,

Χρήστος Βλάχος

Η Ομάδα μας

Οδηγοί πεδίου

Χρήστος Βλάχος
Δημήτρης Βαβύλης
Αντώνης Στούμπας
George Blonsky
Χρήστος Παπαδάς
Κύριλλος Σαμαράς
Άρης Βούρος
Θανάσης Τσαφώνης

Δημιουργικό team

Μαριάντζελα Μοσχονά
Λίλα Σιμιτζή

Νομικοί Σύμβουλοι

Δημήτρης Βούρος
Λευτέρης Ράντος