ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο μου φωτογραφικό ταξίδι ως ερασιτέχνης φωτογράφος στο εξωτερικό, ήταν μία από τις δυνατότερες εμπειρίες της ζωής μου! Ο Χρήστος φρόντιζε να μας μεταδίδει ακατάπαυστα τόσο τη γνώση, όσο και το πάθος, για αυτό που τόσο λατρεύει, με αποτέλεσμα να μας παρασέρνει σε μια θύελλα ατέλειωτης ομορφιάς! Είχε οργανώσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο!

Στο ταξίδι στο Μαρόκο, όντας έγκυος 4 μηνών, αισθάνθηκα απίστευτη ασφάλεια και απόλυτη ηρεμία! Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, με τους οποίους και επισκέφτηκα μοναδικά μέρη, φωτογραφίζοντας όχι μόνο πτηνά, αλλά φυσικά τοπία, ιθαγενείς στις καθημερινές ασχολίες τους και οτιδήποτε άλλο κέντριζε το ενδιαφέρον μου.. τα πάντα, δηλαδή! Γέμισαν τα μάτια και οι ψυχές όλων μας, με τις πιο όμορφες εικόνες!

Η καλύτερη μακράν εμπειρία του ταξιδιού αυτού, ήταν η βραδιά που περάσαμε στην όαση με τα πλίθινα σπιτάκια.. Ντόπιοι μας καλωσόρισαν με παραδοσιακά φαγητά και ακούσαμε μαζί τους μουσική, καθισμένοι γύρω από μια φωτιά.. Ξαπλώσαμε και κοιτούσαμε τον έναστρο ουρανό, χορέψαμε και φυσικά, φωτογραφίσαμε!!!

Έπειτα, κάτι άλλο που έχει χαραχτεί στη μνήμη μου από το μαγικό αυτό ταξίδι, είναι η αναζήτηση του σπάνιου πουλιού Geronticus eremita, κάτι που μας οδήγησε στο να γευτούμε τη νοστιμότερη βερβέρικη ομελέτα που θα μπορούσαμε ποτέ να δοκιμάσουμε!

Δυστυχώς, τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν τις εικόνες, τις γεύσεις, τις μυρωδιές αλλά και τα συναισθήματα που μας προσέφερε αυτή η μοναδική εμπειρία ζωής!

Δεν μπορώ, παρά να ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα μπορέσω να ξαναταξιδέψω με τους Wildlife Explorers!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Αφήστε ένα σχόλιο